№
|
Критерийлер
|
Балдар
|
1
|
Конкурстыңнысанасыболыптабылатынқызметкөрсетунарығындағытәжірибесі
|
Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды
|
2
|
Экологиялық менеджмент жүйесінқанағаттандыратынтамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатынсәйкестіксертификатыныңбар-жоғы
|
Жоқ
(0 балл)
|
Бар
(2 балл)
|
3
|
Тамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатын менеджмент сапасыжүйесісертификатыныңбар-жоғы
|
Жоқ
(0 балл)
|
Бар
(3 балл)
|
4
|
Аспазшылардың біліктілігі (10 балдан аспайды)
|
Арнайы орта білім
3-разряд
(1 балл)
|
Арнайы орта білім
4-разряд
(2 балл)
|
5-разряджәне (немесе) жоғарыбілім
(3 балл)
|
5
|
Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды)
|
Жоқ
(0 балл)
|
Бір маман ғана бар
(1 балл)
|
Бар
(2 балл)
|
6
|
Шығарылатын өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы
|
10-нан кем ас атауы
(1 балл)
|
10-нан 30-ға дейін ас атауы
(2 балл)
|
30-дан 50-ге дейін ас атауы
(3 балл)
|
7
|
Азық-түлікті санитариялық-эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары
|
Көлікжоқ
(0 балл)
|
Жалдамалыкөлік
(3 балл)
|
Жеке көлігініңболуы
(5 балл)
|